Vi er stolte over vores sponsorer og samarbejdspartnere


UlykkesPatientForeningen
 bidrager til at skabe bedre vilkår inden for sundheds- og handicapområdet ved at kæmpe for en række centrale problemstillinger. Målet er klart – mennesker med fysisk funktionsnedsættelse skal have samme muligheder for at leve et rigt og værdigt liv som andre. Derfor er vi stolte over at kunne samarbejde med Ulykkespatientforeningen.Handicapformidlingen er danmarks største BPA Bureau og hjælper derudover med adminstationsordninger, vikardækning og børneordninger. Udover at være sponsor for WalknRoll, så tilbyder handicapformidlingen gratis startnummer til alle deres medlemmer.Sportsmakker
er et konsulentfirma, der arrangerer events og hjælper dig med at have en sundere livsstil. De har haft stor succes med at afholde idrætsfestivaler, såsom vores lokale Agger Athlon og arrangere events for virksomheder. I WalknRoll bruger vi dem til at opbygge eventet og være eventansvarlig.

P. P. Handicapservice ApS  er en af branchens mest erfarne aktører indenfor leverance af personlig og praktisk hjælp. De faciliterer forskellige typer af hjælperordninger over hele landet. Hos P. P. Handicapservice ApS lægger de vægt på samarbejde, nærhed og dialog.
Tak til P. P. Handicapservice ApS for at sponsere os.

Bnicer er en portal, hvor du kan støtte foreninger og organisationer ved at handle på nettet. Vi er stolte over at vores event WalknRoll er en af de foreninger, som Bnicer ønsker at have med ombord. Hop ind og gør dit næste køb via deres hjemmeside, det koster dig 0 kr.


Ladywalks mål er, at kvinder skal opleve glæden ved at komme ud at gå – og bakke op om organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder i Danmark.
Der er Ladywalk i 12 byer i Danmark. Her kan du gå ud på smukke ruter på enten 7 eller 12 km i dit helt eget tempo. I Agger deltog der sidste år lidt over 6000 kvinder.
Arrangørerne bag Ladywalk i Agger er de samme som WalknRoll og derfor samarbejdes der tæt mellem de to events.


Whodesign skaber identiteten og er et fantastisk grafisk design virksomhed. De har blandt andet lavet logo og designet bag WalknRoll og vi er vilde med den kreative tilgang som de har i Whodesign. Vi kan derfor kun anbefale at du bruger dem, hvis du mangler et kreativ spark til din nye idé. Du kan læse meget mere om deres vildhed her.