Ruterne er ALLE handicapvenlige og giver dig mulighed for at opleve Nationalpark Thy.

1km rute

Ruten bevæger sig op på den gamle arbejdsvej, der nu er en del af Danmarks længste handicapsti. Denne fører dig langs med klitterne og vider op af handicapstien op til plateau, hvor man kan nyde udsigten over havet. Du bevæger dig derefter hjem mod eventpladsen og De Sorte Huse via lidt hård grus forbi det gamle Flyverhus.
Ruten starter med nybelagt beton og senere lidt hård grus og asfalt.

Du kan se hele ruten HER.

10 km rute

Ruten bevæger sig op på den gamle arbejdsvej, der nu er en del af Danmarks længste handicapsti. Denne fører dig langs med klitterne hen til en handicapsti, hvor der er mulighed for at gå op og få udsigten over Vesterhavet. Derefter fortsætter man på arbejdsvejen hen til diget, der har en fantastisk udsigt over Nationalpark Thy og Agger Tange. Derefter går turen 2,5 km ud af Aggervej og retur ud til cykelstien på Agger tange, der får dig langs med Vesterhavsvej i Agger hjem til eventpladsen ved De Sorte Huse.

Ruten starter med nybelagt beton og derefter asfalt.

Du kan se hele ruten HER

3km rute

Ruten bevæger sig op på den gamle arbejdsvej, der nu er en del af Danmarks længste handicapsti. Denne fører dig langs med klitterne hen til en handicapsti, hvor der er mulighed for at gå op og få udsigten over Vesterhavet. Derefter fortsætter man på arbejdsvejen 1,5 km hen til diget, der har en fantastisk udsigt over Nationalpark Thy og Agger Tange, og retur til eventpladsen ved De Sorte Huse.
Ruten starter med nybelagt beton og senere lidt hård grus og asfalt.

Du kan se hele ruten HER

5 km rute

Ruten bevæger sig op på den gamle arbejdsvej, der nu er en del af danmarks længste handicapsti. Denne fører dig langs med klitterne hen til en handicapsti, hvor der er mulighed for at gå op og få udsigten over vesterhavet. Derefter fortsætter man på arbejdsvejen hen til diget, der har en fantastisk udsigt over Nationalpark Thy og Agger Tange. Diget fører dig ud til cykelstien på Agger tange, der får dig langs med Vesterhavsvej i Agger hjem til eventpladsen ved De Sorte Huse.

Ruten starter med nybelagt beton og derefter asfalt.

Du kan se hele ruten HER

7 km rute

Ruten bevæger sig op på den gamle arbejdsvej, der nu er en del af Danmarks længste handicapsti. Denne fører dig langs med klitterne hen til en handicapsti, hvor der er mulighed for at gå op og få udsigten over Vesterhavet. Derefter fortsætter man på arbejdsvejen hen til diget, der har en fantastisk udsigt over Nationalpark Thy og Agger Tange. Derefter går turen 1 km ud af Aggervej og retur ud til cykelstien på Agger tange, der får dig langs med Vesterhavsvej i Agger hjem til eventpladsen ved De Sorte Huse.

Ruten starter med nybelagt beton og derefter asfalt.

Du kan se hele ruten HER.