Historien bag WalknRoll

WalknRoll er et nyt koncept startet af Lone Mark, Peter Sørensen og Knud Erik Kristensen. Alle tre har længe gået med drømmen om at starte et koncept op som samler, støtter og motionerer handicappede.

Drømmen er nu blevet til virkelighed, WalknRoll er startet og det bliver for første gang afholdt i Agger d. 7. august 2017.

WalknRolls vil give alle, uanset handicap, muligheden for at gå eller rulle en tur i Thy´s fantastiske natur. Der bliver mulighed for at gå eller rulle flere forskellige ruter, som alle er handicapvenlige, nemlig 1 km, 3 km, 5 km, 7 km.og 10km. Tempoet bestemmer du selv, det gælder nemlig ikke om at komme først, men om at give organisationer og foreninger der støtter handicappede opmærksomhed, hvilket er Scleroseforeningen og Ulykkespatientforeningen i år 2017.

Eventet er placeret i Agger, da man her har Danmarks længste handicapsti og en fantastisk natur i Nationalpark Thy. Lone og Peter var initiativtagerne til at handicapstien blev lavet i Agger, hvor Knud åbnede den ved at være en af de første de kørte på den.

WalknRoll er åbent for alle, om du er kørestolsbruger, gangbesværede, kvinde eller mand er ligegyldigt, bare du ønsker at gå for en god sag.

Tilmelding er nu åben og du kan tilmelde dig som enkeltperson med eller uden hjælper eller som hold.
Vi glæder os til at se dig.

WalknRoll 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)